Καλωσήλθατε!    
Εισέλθετε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό.

Πολιτική Επιστροφής Προϊόντων


Επιστροφές:
Έχετε τη δυνατότητα να επιστρέψετε προϊόντα που αγοράσατε μέσω της ιστοσελίδας μας ή να ζητήσετε την αντικατάστασή τους. Σε περίπτωση πώλησης λανθασμένου ή ελαττωματικού προϊόντος με αποδεδειγμένη υπαιτιότητά μας, αναλαμβάνουμε την άμεση αντικατάστασή του χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.
Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση επιστροφής, τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.
Σε κάθε περίπτωση δεχόμαστε τις επιστροφές κατόπιν συνεννόησης και εφόσον δεν έχουν περάσει 14 ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας, το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και βρίσκεται στην αρχική (εργοστασιακή) του κατάσταση και συσκευασία.
Το προϊόν θα πρέπει να αποσταλεί συσκευασμένο σε ένα άλλο κουτί προκειμένου να μεταφερθεί ασφαλώς και χωρίς φθορές. Η αποστολή θα πρέπει να γίνει προς:
Φαρμακείο Xατζηκωσταντή Π. Ο.Ε.
25ης Μαρτίου 58 Πειραιάς, Τ.Κ. 18543
Δήμος Πειραιά, Νομός Αττικής

Σε περίπτωση που δεν πληρούνται οι ανωτέρω προϋποθέσεις, το www.pharma-nature.gr μπορεί να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή ή αντικατάσταση και να επιστρέψει το δέμα στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.
Προσοχή: Δε δεχόμαστε επιστροφές σε προϊόντα τα οποία έχουν σύντομη ημερομηνία λήξης και βρίσκονται σε προσφορά και στα οποία ΕΥΚΡΙΝΩΣ αναγράφουμε στο πεδίο "Γρήγορη Επισκόπηση" την ημερομηνία λήξης και ότι δε γίνονται επιστροφές. Προϊόντα με κοντινή ημ. λήξη αλλά χωρίς την ένδειξη "Δεν επιστρέφεται", τα δεχόμαστε όπως οποιαδήποτε άλλα προϊόντα.
Ακύρωση παραγγελίας
Υπάρχει η δυνατότητα ακύρωσης ή τροποποίησης της παραγγελίας σας (πρόσθεση ή αφαίρεση αντικειμένων), εφόσον δεν έχει ακόμα πραγματοποιηθεί η αποστολή της. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει ήδη αποσταλεί επιβαρύνεστε με τα μεταφορικά έξοδα της. Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο στο 2104201163 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες . Ή με fax στο 2104201163 τι, ή με e-mail στη διεύθυνση: orders@pharma-nature.gr.
Καλό είναι να έχετε καταγράψει τον αριθμό παραγγελίας από το e-mail που έχετε λάβει. Μετά την ακύρωση της παραγγελίας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τον τρόπο επιστροφής των χρημάτων σας, μείον τα τραπεζικά έξοδα εφόσον υπάρχουν.

EE