Καλωσήλθατε!    
Εισέλθετε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό.

Τρόποι παραγγελίας


Μπορείτε να παραγγείλετε γρήγορα κι εύκολα με τους εξής τρόπους:

1) Ηλεκτρονικά
μέσα από την ιστοσελίδα μας με μια πολύ απλή διαδικασία:
Αφού βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν , επιλέγετε την ένδειξη «ΑΓΟΡΑ». Αν επιθυμείτε να συνεχίσετε τις αγορές σας επιλέγετε ακριβώς κάτω από τη φωτογραφία του προϊόντος το πεδίο «Συνέχεια Αγορών».
Όταν ολοκληρώσετε τις αγορές σας μπορείτε να μεταβείτε στη φόρμα παραγγελίας πατώντας στο «καλάθι» που βρίσκεται επάνω δεξιά στην οθόνη σας. Τώρα μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα προϊόντα που έχετε επιλέξει και το συνολικό κόστος τους. Επιθυμείτε μικρότερη ή μεγαλύτερη ποσότητα σε κάθε είδος; Απλά διορθώστε τα τεμάχια στο πεδίο «Ποσ.» που βρίσκεται δίπλα από το επιθυμητό προϊόν και πατήστε στο «Ενημέρωση καλαθιού αγορών». Επιθυμείτε να αφαιρέσετε τελείως κάποιο προϊόν; Απλά πατήστε το εικονίδιο με τον ανοιχτό κάδο που βρίσκεται δεξιά (δίπλα από το μερικό σύνολο του επιθυμητού προϊόντος).
Έχετε εκπτωτικό κουπόνι; Μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε τον κωδικό στο πεδίο «Κωδικοί Έκπτωσης» και να πατήσετε «Εφαρμογή Κουπονιού». Είστε έτοιμοι να ολοκληρώσετε τις αγορές σας! Πατήστε στο κουμπί «Ολοκλήρωση αγορών» και συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας.


2) Τηλεφωνικά:
στο 2104201163 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες . Ή με fax στο 2104201163. Προσοχή! Σε περίπτωση φαξ μην ξεχάσετε να μας γράψετε ένα έγκυρο τηλέφωνο για να επικοινωνήσουμε πριν την αποστολή της παραγγελίας σας.


3) Με e-mail
στη διεύθυνση: orders@pharma-nature.gr  Προσοχή! Στην περίπτωση αυτή μην ξεχάσετε να μας γράψετε ένα έγκυρο τηλέφωνο για να επικοινωνήσουμε πριν την αποστολή της παραγγελίας σας.

EE