Καλωσήλθατε!    
Εισέλθετε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό.

Τρόποι Αποστολής


Παραγγελίες που καταχωρούνται στο σύστημα ως τις 12:30 μ.μ. και εφόσον υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα τα προϊόντα, θα εκτελούνται αυθημερόν.
Παραγγελίες που καταχωρούνται στο σύστημα μετά τη συγκεκριμένη ώρα θα εκτελούνται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας κάποιου προϊόντος η παραγγελία θα εκτελείται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με τον πελάτη και πάντα εντός 5 εργάσιμων ημερών.
Μπορείτε να ελέγχετε το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η παραγγελία σας από τις πληροφορίες του λογαριασμού σας. Αφού η παραγγελία σας αποσταλεί από εμάς θα λάβετε σχετικό e-mail με τις αναλυτικές λεπτομέρειες. Σημειώνουμε ότι το διάστημα αναμονής μέχρι την παράδοση της παραγγελίας σας εξαρτάται αποκλειστικά από την εταιρεία παράδοσης.
Πραγματοποιούμε αποστολές ανά την Ελλάδα αλλά και όπου αλλού μας ζητηθεί. Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με courier, με έξοδα αποστολής 3 Ευρώ σε παραγγελίες έως 59 Ευρώ και βάρους έως 2 κιλά. Άνω των 59 Ευρώ, καλύπτουμε εμείς τα έξοδα αποστολής για μη δυσπρόσιτες ή νησιωτικές περιοχές (στην περίπτωση αυτή σας αφαιρούμε τα 3 €).
Για δυσπρόσιτες και νησιωτικές και για δέματα άνω των 2 κιλών σε περιοχές εντός Ελλάδος, θα επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά μαζί σας για τα έξοδα αποστολής.
Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής των προϊόντων σας σε διαφορετική διεύθυνση και από όποιον παραλήπτη εσείς ορίζετε, εφόσον έχετε συμπληρώσει το αντίστοιχο πεδίο στη φόρμα παραγγελίας.
Επιλέγοντας την ένδειξη «ΔΩΡΟ» στη φόρμα παραγγελίας και γράφοντας στο «μήνυμα» τις ευχές σας, τα προϊόντα θα παραληφθούν σε όμορφη συσκευασία με αμπαλάζ που θα συνοδεύεται από το μήνυμα σας.

EE